Skip to main content
Greece Careers

Achieve more, grow more, be more™. Ευκαιρίες Καριέρας στην Bard Ελλάδος.

 

Περισσότερο από έναν αιώνα εξέλιξης στον ιατρικό κλάδο

Η Bard έχει καταφέρει πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και δεσμεύεται να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

Καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών παγκοσμίως, πιστεύουμε ότι ο δεύτερος αιώνας παρουσίας μας στον κλάδο θα είναι εξίσου σημαντικός με τον πρώτο.  Ζούμε σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο από αυτόν των αρχών του 20ου αιώνα. Με την πάροδο του χρόνου ωστόσο, η Bard, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνέχισε να δημιουργεί καινοτόμα, πιθανώς σωτήρια προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών παγκοσμίως.

Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας, την κληρονομιά μας και τους ανθρώπους της Bard που τη δημιούργησαν. Αυτό το πνεύμα διαπνέει όλους μας σήμερα. Οι αξίες μας και οι εργαζόμενοι που κρατούν αυτές τις αξίες ζωντανές κάθε μέρα συνιστούν τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας μας - είναι το πνεύμα μας, είναι το μέλλον μας.

 

EMEA Careers

Γιατί στη Bard; Είναι κάτι παραπάνω από μια θέση εργασίας. Στην Bard η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα συμβάλει στη βελτίωση της ζωής και την παροχή υγειονομικής φροντίδας.    Θα συνεργαστείτε με τις πιο ταλαντούχες ομάδες για την παροχή καινοτόμων προϊόντων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και των πελατών σε όλο τον κόσμο. Και επειδή κάθε σπουδαίο έργο πρέπει να συνοδεύεται από μια σπουδαία ανταμοιβή, επιβραβεύουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις με το αντίστοιχο πακέτο απολαβών

Η δράση μας στην Ελλάδα

Ως εταιρία πωλήσεων είμαστε σε διαρκή αναζήτηση ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες κοινωνικής δικτύωσης και ενθουσιασμό για την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων στους συνεργάτες μας στον τομέα της υγειονομικής φροντίδας. Οι υπηρεσίες μας στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών, του Μάρκετινγκ, της Ανάπτυξης Αγοράς, της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, της Κανονιστικής Συμμόρφωσης & Διασφάλισης Ποιότητας, των Ανθρωπίνων Πόρων και των Οικονομικών υποστηρίζουν το δίκτυο των πωλητών μας, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι σε κάθε συναλλαγή τους με την Bard.

Οι Άνθρωποί μας

Ως φιλόδοξη, πρωτοπόρα και αναπτυσσόμενη εταιρεία, η Bard είναι ο φυσικός χώρος για δυναμικούς, ηθικούς και υπεύθυνους ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν, να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να απολαμβάνουν τα οφέλη που όντως αξίζουν. Το δυναμικό μας αποτελείται από ελεύθερους και κριτικά σκεπτόμενους ανθρώπους που αναπτύσσονται συμβάλλοντας στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, σεβόμενοι τις μας. Στην Bard, η δέσμευση και η δίψα σας για επιτυχία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε περισσότερα, να εξελιχθείτε και να γίνετε περισσότερα.™

Οι υποσχέσεις μας προς εσάς

Στην Bard θέλουμε να είστε καινοτόμοι, δραστήριοι & υπεύθυνοι - σας παρέχουμε την ελευθερία να διαχειρίζεστε το δικό σας τομέα και να δημιουργείτε τις δικές σας λύσεις. Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ επίτευξης των στόχων και επιβράβευσης - τα μεγάλα επιτεύγματα αξίζουν την αντίστοιχη επιβράβευση. Να είστε έτοιμοι για γρήγορους ρυθμούς, αλλαγή και ανάπτυξη - θα είστε σε διαρκή κίνηση, σε έναν κλάδο γεμάτο προκλήσεις και ενδιαφέρον! 

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά και να ξεχωρίσετε, διαθέτουμε επίπεδη οργανωτική δομή και τα ανώτερα διοικητικά στελέχη είναι προσιτά. Θέλουμε να είστε ανοιχτόμυαλοι και να απολαμβάνετε τη συνεργασία με διάφορες αρμοδιότητες και τμήματα, τη διαπολιτισμικότητα, τις προοπτικές και τις δυνατότητες ανεύρεσης βέλτιστων λύσεων για την επιχείρησή μας, τους μετόχους μας, τους πελάτες μας και τους ασθενείς που εξυπηρετούμε.

No Limit on yours at Bard

Επιβράβευση & Αναγνώριση

Προσφέρουμε έναν εξαιρετικό χώρο εργασίας και γι’ αυτό αναζητούμε κορυφαίους συνεργάτες. Θα αναγνωρίσουμε και θα σας ανταμείψουμε ιδιαίτερα για τις επιδόσεις και τη συμβολή σας στην εταιρεία. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις απολαβές σας συνδέεται άμεσα με τις επιδόσεις και συχνά διενεργούμε συγκριτικούς ελέγχους για να διασφαλίζουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί.

Achieve More, Grow More, Be More

Ως εταιρία με παγκόσμια εμβέλεια και ευρύ φάσμα δραστηριότητας, η επαγγελματική σας σταδιοδρομία στην Bard είναι απεριόριστη. Θα καλλιεργήσουμε τη δημιουργικότητά σας και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία για εξέλιξη. Αναπτυσσόμαστε μέσω των εμπειριών που αποκομίζουμε από τις διάφορες δραστηριότητές μας, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων αξιολόγησης και ανάπτυξης για την ενίσχυση και βελτιστοποίηση της κατάρτισής σας στο αντικείμενο εργασίας σας.   Σας παρέχουμε τις προϋποθέσεις ώστε να εξελιχθείτε ως επαγγελματίες σε βάθος χρόνου. Πιστεύουμε στην καλλιέργεια των ταλέντων σας, ενώ παρακάτω θα βρείτε το πλαίσιο ανάπτυξης των εργαζομένων μας.

Να είστε ο εαυτός σας

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και τις απόψεις των άλλων και ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να είναι ο εαυτός τους στην εργασία. Καλλιεργούμε ένα πλαίσιο χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι συνεργαζόμαστε πέρα από λειτουργικά και γεωγραφικά όρια και μοιραζόμαστε διαφορετικές απόψεις και ικανότητες με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την επιχείρησή μας, τους μετόχους μας, τους πελάτες μας και τους ασθενείς που εξυπηρετούμε.»>

Timothy M. Ring                                           John H. Weiland
Πρόεδρος Δ.Σ & Διευθύνων Σύμβουλος      Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής

Μάθετε περισσότερα  για το πλαίσιο χωρίς αποκλεισμούς και την διαφορετικότητα στην Bard

Κοικωνική Ευθύνη

Το διακεκριμένο πρόγραμμα συστάσεων σάς προσφέρει, ως υπάλληλό μας, τη μοναδική ευκαιρία να υποστηρίξετε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (MSF). Σκοπός τους είναι να προσφέρουν βοήθεια σε ανθρώπους όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη στον κόσμο, παρέχοντας επείγουσα ιατρική περίθαλψη σε περιοχές που πλήττονται από πόλεμο, επιδημίες, καταστροφές ή δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής φροντίδας.

Talent Spotting

Κάθε φορά που ένας υπάλληλος συστήνει επιτυχώς κάποιον για να εργαστεί στη Bard, τους παρέχουμε μια γεναιώδορη αποζημείωση και κάνουμε μια δωρεά στην οργάνωση Ιατροί Χωρίς Σύνορα για να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους

Πρόγραμμα EMEA Mentoring

Ως μέρος του προγράμματος EMEA Mentoring, οι καθοδηγητές δεν δουλεύουν απλά με τους μαθητές τους αλλά επίσης συνεργάζονται με υπαλλήλους της ώστε να παρέχουν ιδέες και κατευθύνσεις για πραγματικές επαγγελματικές υποθέσεις στην φιλανθρωπική οργάνωση.

Καριέρα στη Bard

Βρείτε την ευκαιρία σας στην και κάντε μιααίτηση σήμερα Δεν ψάχνετε για νέο ρόλο αυτή τη στιγμή; Μείνετε σε επικοινωνία μαζί μας ακολουθώντας μας στο LinkedIn και καταχωρείστε τα στοιχεία σας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού μας όταν υπάρχει διαθέσιμος κάποια κατάλληλη θέση.

Careers

Lifeblood

Οι άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες είναι η κινητήρια δύναμή μας

Στην Bard οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Είναι στο αίμα και στο DNA μας. Άνθρωποι σαν κι εμάς κάνουν το σωστό για τους ασθενείς, τους πελάτες και την επιχείρησή μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Caring in our blood

Η φροντίδα είναι στο αίμα σας

Μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τη ζωή και να παρέχουμε υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής φροντίδας. Ανεξάρτητα από το αντικείμενο εργασίας σας στην, όλοι συμβάλουν στο να προσφέρουμε υπηρεσίες ποιότητας και καινοτομίας με αίσθημα ευθύνης.

Winning in blood

Η επιτυχία είναι στο αίμα σας

Είστε πρόθυμοι και δραστήριοι με διάθεση να πετύχετε τους στόχους σας και να απολαύσετε τους καρπούς της επιτυχίας σας. Η εξεύρεση περισσότερων προικισμένων ανθρώπων σαν κι εσάς υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον.